ГоловнаБогослужінняВ ніч с 24 на 25 грудня 2018 року святкуємо Різдво Христове!

В ніч с 24 на 25 грудня 2018 року святкуємо Різдво Христове!

Христос народився! Славімо Його!

Уривок із сучасної інтерпретації 13-го розділу 1-Коринтянам

«Якщо я прикрашаю свій дім гілками ялини, гірляндами та лампочками, але не зрозумів сутності Різдва, тоді я не більше ніж декоратор.

Якщо я працюю зранку до вечора на кухні, готуючи кілограми тортів, тістечок та особливих частувань, запрошую гостей до ідеально підготовленого столу, але при цьому в моїм серці немає радості через народження Ісуса, тоді я не більше ніж повар.

Якщо я прикрашаю ялинку блискучими янголятками та зірочками, приймаю участь у багатьох святах та співаю у хорі, але не прийняв в своє серце Ісуса, тоді я не зрозумів, у чому головна сутність Різдва.

Подарунки забудуться та зіпсуються, торти будуть з’їдені, різдвяна ялинка висохне. Але подарунок Бога на Різдво, в Ісусі Христі, залишиться назавжди!»

Саме такою була головна думка дитячої вистави «Спектакль про Пана Сирника» , яку діти показали у ніч святкування Різдва з 24 на 25 грудня у Церкві Бога Живого.

Вони розповіли історію про місцевого пекаря, який вважав що головне на Різдво — це ідеально спечені тістечка. Як паралель до того, що як і він, багато людей сьогодні не розуміють головної сутності Різдва і фокусуються на другорядних речах… 

Цей виступ дав гарний початок святкуванню Різдва у великій сім’ї ЦБЖ на яке були запрошені також багато людей із міста. Зала була заздалегідь підготовлена багатьма небайдужими людьми (чисто прибрано, столи розставлені, красиво прикрашені, накриті, основна їжа смачно приготовлена, а солодощі і фрукти красиво нарізані та розкладені по тарілках).

Після вистави пастор Олександр Володимирович Озеруга сказав своє привітання із Різдвом Христовим і попросив вийти для молитви найстаршу людину, якою виявилась Раїса Платонівна, та дитину, що забажає, – якою стала 10-ти річна донька пастора Ліна Озеруга. Після цього пастор Геннадій Михайлович Каплунов ще раз наголосив про важливішу сутність Різдва на основі Божого Слова.

Приблизно о 23:00 почався банкет і продовжилась основна програма. Ведучими були другий пастор Церкви Бога Живого Юрій Олександрович Петров та Оля Глуздань.

У програмі брали участь всі покоління від малого до найстаршого.

Дитячий хор заспівав 2 різдвяні пісні. За ними старший невеличкий хор також виконав декілька різдвяних гімнів. Були також сольні виступи, такі як: пісні за виконанням Ліни Озеруги та Світлани Горбач, вірш від Микити Бали та окремо від Олі Глуздань. Молодіжна група прославлення підготувала різдвяну пісню під супроводом найрізноманітніших інструментів (фортепіано, трьох видів гітар, скрипки, саксофона, флейти та барабанів).

Були також відео-привітання, квартет гітар та яскраве свідоцтво чудодійного зцілення Паші Косовського. Програма завершилась співом різдвяного гімну «Нині радість стала» та подяки пастора від імені всіх членів церкви за сімейну атмосферу Різдва, цікаву та різноманітну програму, а також, особливо, за турботу тих, хто підготував все для того, щоб було затишно, тепло та смачно під час цього вечора.

Після загальної молитви в кінці, у всіх була можливість сфотографуватись біля Різдвяної фотозони, яку також підготували спеціально для цього вечора члени церкви, щоб у кожного було фото-спогад про цю подію.

Кількість входів на дану сторінку : 176
Сторінки, близькі за змістом
Богослужіння — відеозаписи недільних служінь. Проповіді аудіо.
→ Докладніше

 Останні новини
Христос Воскрес! Христос Воістину Воскрес! Пасхальне богослужіння 28 квітня 2019 року. Фото
→ Докладніше
Вечірнє служіння. Спогад про страждання Христа. Причастя. Фото
→ Докладніше
© 2008–2010  РГХВЄ України
«Церква Бога Живого»
м. Вишгород
Копіювання матеріалів дозволяється лише за умови розміщення гіперпосилання на www.livinggod.org.ua
Телефонуйте:  (045 96)  22–180
@  info@livinggod.org.ua
Створення сайту: Громада ЦБЖ при підтримці Студії Інновацій