Як можна здобути вічне життя з Христом на небесах?

Апостол Петро, коли йому задали подібне запитання (Дії 2:37-38), відповів так: "Покайтеся, і нехай же охреститься кожен із вас в Ім'я Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів". Тому нам просто потрібно покаятися в своїх гріхах і охреститися.

В Євангелії від Луки 13:3 Ісус сказав: "Якщо не покаєтесь, то всі так само загинете". Покаяння означає відмову від гріховного способу життя, рішення слідувати за Христом і підтвердження цього рішення водним хрещенням, намагаючись жити життям, угодним Богу. Покаяння — це Божий дар, який необхідно прийняти, не відкладаючи на потім. В Ісаї 55:6 сказано: "Шукайте Господа, доки можна знайти Його, кличте Його, як Він близько!", Ісус сказав: "Покайтесь, бо наблизилось Царство Небесне!" — Чи відгукнешся ти на Його заклик? Чи приймеш ти Його Господом свого життя? Якщо так, то помолись цією молитвою:

"Отець Небесний! Я визнаю, що я грішник. Я прошу прощення за свої гріхи. Будь ласка, вибач мені. Зміни моє серце і зроби мене такою людиною, якою Ти хочеш мене бачити. Я відрікаюсь від своїх гріхів і роблю вибір слідувати за Христом як за Господом мого життя. Я вірю, що Він помер на хресті за мої гріхи і воскрес третього дня. Дякую за те, що Ти простив мене! Веди мене і направляй усе моє життя, поки я не стану перед тобою на небесах прощеним і оправданим кров'ю Ісуса Христа, пролитою за мене. Це я прошу і молюсь в Ім'я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь!"

Якщо ти помолився цією молитвою і зробив це щиро, тоді твої гріхи прощені! (1Ів. 5:13).

Продовжуй ходити з Богом у щоденному покаянні, і для цього тобі потрібна допомога і спілкування з іншими християнами. Читай Біблію, щодня молись і будь з Христом.

В Діях Апостолів 2:41-42 говориться: "Хто ж охоче прийняв слово Його, охрестились; і приєднались того дня близько трьох тисяч людей. Перебували вони у науці апостольській, в спільноті, переломленні хліба і в молитвах".